Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir cepheının bulutsuz olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda sevimli zayiatının olma ihtimali kritik oranda düşmektedir.

Bu kapılar gerçek olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır olgunlaşmak üzere dü gruba ayrılır.

Dairesel yangın merdiveni, ekseriyetle silindirik veya dairesel bir muhafaza süresince kâin spiral veya dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni genellikle sınırlı dış alana ehil veya güzel duyusal endişeların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 set biricik kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması ağırbaşlı nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın Bapsı asliye amacı insanoğluın pert gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseri hiçbir katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlanır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine yarar olarak belirlenen yerlere ve adetlara gereğince yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her hengâm erkin bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedili vaziyet simultane kapının mümkün olan en azca bugün kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

ürkü bar yardımıyla sineerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı namuslu iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış dokumalabilir.

Yangın anında insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi bağırsakin yangın bapsı son merhale nazik bir öneme sahiptir.

Bu yangın bapsı modellerinin her biri, binaların yaraşır düzeyde yangın koruması ile donatılmasını katkısızlayarak makul ihtiyaçları ve düzenleyici standartları tekabül etmek üzere mutasavvertır.

Yangın bapları binadaki insanların yangın esnasında dumandan yahut alevden etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı baplardır.

Z tipi yangın kapısı yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın ve evgin tavır anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da anlatım edilen bu cenah bazı modellerde düzgülü kapı koluna misal. 

Report this wiki page