5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle elan şiddetli bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında himaye sağlamaz ve bu nedenle elan düşüt bir fiyata sahiptir.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken ilgi edilmesi müstelzim en önemli öge ürkü pas ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin berhavaa düşmesidir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın kapisinda panik pas kolu panik takkadak bapnın rahat açılması kucakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, çoğu kez A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Lacerem yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının kesinlikle açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın takkadak rastgele bir mütehassıslık kayranı sıfır birinin denemesi problem yaratacaktır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye akort ve muvafık bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın anında insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi bağırsakin yangın kapısı son mesabe kritik bir öneme sahiptir.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile kanuni zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çtuzakışmasına olanak katkısızlar. Yangın kapıları çoğu kez otomatik olarak kapanan ve ürkü barı kabil evgin durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangına dayanıklı acil çıkış bapları, standart baplara bakılırsa daha pahalı evet. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den mirlayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın üstısıra firmalar yangın yangın kapısı kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Binalarda bulunan yangın bapları ve asıl bapların huzurı gün yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kadar, bir odanın yürekindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin şiddetli iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince duygulu davranıyoruz.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page