Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Kullanma amacı: Koskocaman tuzakışmutaş merkezleri yahut stadyum kabilinden kalaba alanlarda acil çıkış kapısı sayısı henüz fazla ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Makul yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu nazire konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları bırakma eylemek çetin ve güvensiz olacağı için yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Ivedi çıkış bapları kuruluşsı itibarıyla kimi özelliklerle donatılır. Kapıların çıbanlıca özellikleri bayağıdaki gibidir:

Hızlı Muvasala: Baplar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya malik olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda tahliye fiillemleri hızlı bir biçimde yapılabilir.

Montaj: Yangın bapsı, hakikat şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Panik pas sayesinde dâhilerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı yakın iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolaylık Yangın Kapısı ve hızlı bir şekilde evgin çıkış binalabilir.

Yangın Bapları ısı ve duman sızdırmadığı derunin insanoğluın dumandan zehirlenmesine handikap olan müstacel kalıp kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere cümle kargaşa olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın en cafcaflı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, benibeşer boşaltma dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların muayene altında tutulması dirimsel ögönen taşımaktadır.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak yoklama şeşna kırmızıınmasına yardımcı evet ve yangının öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

; Yangın Kapısı Fiyatları bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin kısaca, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile yapı kucaki yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, natürel facia ve benzeri durumlar olduğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da bina yüreki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Smoke-proof fire Yangın Merdiveni Kapısı seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page